Inspirerende møte med Rolf Assev

Inspirerende møte med Rolf Assev, partner i StartupLab

Da vi ankom Oslo, var vi stappfulle av forventning. Det var ikke hver dag vi fikk muligheten til å presentere vår idé til noen som Rolf Assev, en kjent skikkelse i oppstartsmiljøet og partner i StartupLab.

Historien bak vårt møte med Rolf begynte med en enkel podcast fra Shifter om StartupLab. Inspirert av det vi hørte, sendte vi en spontan SMS til Rolf kvelden før, håpende på et videomøte. Men, som ekte gründere, bestemte vi oss for å ta saken et skritt videre.

På en impuls, forlot vi Karmøy ved daggry, med kurs mot Oslo, håpende på et fysisk møte med Rolf. Etter en kjøretur i mørket, ankom vi hovedstaden, smigret over å finne Rolf allerede ventende i resepsjonen.

Etter en kort omvisning på StartupLab - et pulserende knutepunkt for innovasjon og entreprenørskap - satt vi oss ned for å snakke om produktet vi har utviklet. Med en varm kopp kaffe i hendene, presenterte vi nighteye: en mobil brannalarm designet for å sikre en trygg lading av mobilt utstyr. Men ikke bare det, den fungerer også som en brannalarm for de eventyrlystne som sover i telt eller en bungalow på en avsidesliggende strand.

Rolf's reaksjon overgikk våre villeste forhåpninger. Ikke bare forsto han problemet vi prøvde å løse, men han uttrykte også et ønske om å kjøpe produktet selv. Å høre slik positiv tilbakemelding fra en så innflytelsesrik person var overveldende.

Vårt møte med Rolf endte med et løfte om potensielt medlemskap i StartupLab. Selv om sjansene er er minimale, med bare 1 av 10 søkere som blir akseptert, er vi allikevel optimistiske.

Vi vil gjerne takke Rolf for hans tid og engasjement, og vi håper at vår historie vil inspirere andre gründere til å ta sjanser og følge sine drømmer. Hvem vet, kanskje en spontan beslutning kan endre retningen på din oppstart.